Restaurant Kuparipaja

Kuparivasarantie 5, 10470 FISKARS

puh. +358 (0)19 237 045
kuparipaja@kuparipaja.fi

 

Illallismenut ryhmille 2018

(minimi 10 henkilöä)

 

Helmi–maaliskuu

Blinejä siianmätiä

Ylikypsää karitsaa, timjamikastiketta ja talvijuureksia

Suklaata kolmella tavalla

 

Huhti-toukokuu

Parsaa Hollandaise

Paistettua ahventa ja muhennettuja korvasieniä

Raparperia ja sitruunakreemiä

 

Kesä-heinäkuu

Nokkoskeittoa

Kokonaisena paistettua kotimaista häränfileetä, punaviinikastiketta

Mansikoita ja valkosuklaata

 

Elo-syyskuu

Jokirapuskagen

Sorsaa, lintukermakastiketta ja haudutettua punakaalia

Tarte Tatin ja talon vaniljajäätelöä

 

Loka-joulukuu

Kevyesti suolattua siikaa ja maa-artisokkaa

Ylikypsää peuranpaistia, suppilovahveroita ja punajuurta

Karpalopannacottaa ja karamellia

 

Hinta 42,-/hlö

Lopullinen henkilöluku tulee ilmoittaa viimeistään 5 arkipäivää ennakkoon. Ravintola veloittaa ruuasta ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan.

 

Lounasmenut ryhmille

© Kuparipaja

Web design: Pekka Palsanen